Wanneer

zo. 03 oktober    
14:00 - 15:30

Op zondag 3 oktober 2021 organiseert de Tropische Kas (tegenover Hoofdstraat 80 te Beetsterzwaag) de laatste rondleiding van dit jaar door de Lycklamatuinen. De deelnemers aan deze rondleiding maken kennis met een groot aantal boeiende en bijzondere plekken in het park, zowel op het gebied van natuur- als cultuurhistorie.

 

In de Lycklamatuinen is de herfst te proeven. Met hun bladeren in alle denkbare fraaie herfsttinten maken de vele bijzondere en oude bomen dit park tot een stemmig plaatje. Hier en daar completeren paddenstoelen dit beeld. Deze schoonheid was ooit voorbestemd aan de adel. Nu kan iedereen ervan genieten. Onze bevlogen gids kan u veel vertellen, van aanleg over de parken tot uitleg over bomen en zaden en bolletjes en planten.

 

Deze rondleiding is goed te combineren met een bezoek aan het kassencomplex van de Tropische Kas. Er staan buiten nog veel planten te bloeien. Zowel de kuipplanten als de borders houden de stemming er goed in. En in de Tropische Kas zelf is het altijd mooi weer.

U kunt zich aanmelden via contact@tropischekas.nl
Deelname: €6,00 inclusief koffie/thee met koek.